Кампања за основање на РЕКОМ во рамки на Берлинскиот процес

Мемо За само неколку дена, во текот на мај 2017 година, дури 50.000 граѓани на Сараево, Бања Лука, Приштина, Загреб, Белград, Ниш, Прешево, Нови Сад, Зрењанин, Суботица и...
Read more