21.11.2014.

Debati mbi ballafaqimin me të kaluarën në Teatrin Kombëtar kroat në

Teatri Kombëtar kroat Ivan pl. Zajc (TKK Ivan pl. Zajc) dhe Koalicioni për KOMRA më 19 nëntor 2014 organizuan diskutimin publik me titull "Përdorimi i fakteve në portretizimin teatral të realitetit të viteve 1990" si një hyrje në shfaqjen "Teatri Kroat" , pjesa e fundit e "Trilogjisë...
Read more

Debat “Procesi i Berlinit dhe Pajtimi në Rajon”, Prishtinë, 29.11.2017.

  "Procesi i Berlinit dhe Pajtimi në Rajon" DEBAT Prishtinë, 29.11.2017, 11:00h, salla e...Lexo më shumë

DOKUFEST & KOMRA: debatin mbi pajtimin në rajon

  Dokufest, së bashku me Koalicionin për KOMRA ju fton që me datë në ora 17:00,...Lexo më shumë

Debat në Podgoricë: Si e shohin politikanët procesin e pajtimit në rajon? [Raport]

Qendra për Edukim Qytetar (QEQ) dhe Koalicioni për KOMRA-n, kanë organizuar në datën 17...Lexo më shumë

The RECOM round-table in Skopje [report]

27.11.2015, Skopje   On 10th of November 2015, in Hotel Porta, Skopje, the Center...Lexo më shumë

Debatet mbi pajtiminnë Sarajevë dhe në Beograd – përmbledhje

Debatet mbi pajtimin, të mbajtura kohët e fundit në Sarajevë dhe në Beograd, kanë treguar se...Lexo më shumë

Debati mbi pajtimin në organizim të Koalicionit për KOMRA

Koalicioni për KOMRA ka nisur serinë e bisedave me artistët dhe anëtarët e bashkësisë...Lexo më shumë