Koalicioni për KOMRA i ka përkrahur Ndryshimet e Statutit të KOMRA-s

Koalicioni për KOMRA, në Kuvendin e VII-të, të mbajtur në datën 14 nëntor të vitit 2014 në Beograd, i ka përkrahur Ndryshimet e Statutit të KOMRA-s, të cilat i kanë bërë të dërguarit e kryetarëve të Malit të Zi, Kroacisë dhe Kosovës, i anëtarit boshnjak dhe kroat të...
Read more

17.11.2014.

Të deleguarit për KOMRA

Kryetari Kroacisë, Ivo Josipoviqi e ka emëruar Zllata Gjurgjeviqin, profesoreshë e rregullt e Fakultetit të Drejtësisë të Universitetit të Zagrebit, në datën 25 janar të vitit 2013; kryetari i Maqedonisë, Gjorge Ivanov e ka emëruar Luben Arnaudoskin, zëvendës i sekretarit të...
Read more

Ndryshime Statuti KOMRA

    Ndryshime Statuti...
Read more

Letër presidentëve/anëtarëve të Presidencës së BeH

Më 10 dhjetor 2012 Koalicioni për KOMRA i drejtoi një letër presidentëve/anëtarëve të...Lexo më shumë

Grupi zyrtar rajonal për KOMRA-n e ka mbajtur takimin e tij të parë

  Të premten, në datën 06.09.2013, në Zagreb, është mbajtur takimi i parë i...Lexo më shumë

Kryetari i Serbisë e ka emëruar gjyqtarin Sinisha Vazhiçin si të dërguar të tij personal për KOMRA-n

Kryetari i Republikës së Serbisë, Tomisllav Nikoliqi e ka emëruar gjyqtarin e Gjykatës së...Lexo më shumë

Kryetarja e Kosovës e ka emëruar të dërguarin e saj personal për KOMRA

Prishtinë, 25.03.2013. Presidentja e Kosovës, Atifete Jahjaga, në datën 25.03.2013 e ka...Lexo më shumë

Presidentët e Kroacisë, Maqedonisë dhe malit të Zi emëruan të dërguarit e tyre për KOMRA

Presidenti i Kroacisë Ivo Josipoviq, presidenti i Maqedonisë Gjorgje Ivanov dhe presidenti i...Lexo më shumë

Presidentët e Kroacisë dhe Maqedonisë emëruan të dërguarit e tyre për KOMRA

Presidenti i Kroacisë Ivo Josipoviq dhe presidenti i Maqedonisë Gjorgje Ivanov emëruan të...Lexo më shumë