Kandiq: Ivanoviq të trajtohet sikur Lushtaku

Natasha Kandiq, aktiviste e të drejtave të njeriut në Beograd, vlerëson se EULEX-i ka bërë gabim kur ka lejuar Sami Lushtakun sa ishte në paraburgim (nën dyshimet për krime lufte) që të bëjë betimin, dhe sipas saj tash EULEX është i obliguar që një gjë të tillë t’ia lejojë...
Read more

Natasha Kandiq: Ndriçimi i ndaluar i rastit “Panda”

Natasha Kandiq: Ndriçimi i ndaluar i rastit "Panda"Evropa e Lirë,Publikuar më 21.01.2014Natasha Kandiq, drejtoreshë disa vjeçare e Fondit për të Drejtën Humanitare, përshkruan për Radion Evropa e Lirë, vizitën që kishte realizuar në Pejë, menjëherë pas vrasjes së të rinjve serbë...
Read more

Kandiq: Gërmimet në Rashkë nuk është dashur të ndaleshin

Kandiq: Gërmimet në Rashkë nuk është dashur të ndaleshinKoha Ditore, Publikuar: 05.01.2014 Mbt: Intervistë e drejtoreshës së Fondit për të Drejtën Humanitare në Beograd, Natasha KandiqT: Kandiq: Gërmimet në Rashkë nuk është dashur të ndaleshinPrishtinë, 24 dhjetor –...
Read more

Kandiq: Serbia mbron kriminelët e luftës

Besiana Xharra Publikuar: 09.12.2013   lirë kriminelët. Në intervistën ekskluzive për “Zërin“, Kandiq shpreh mllefin e saj duke thënë se edhe 14 vjet pas përfundimit të luftës po vazhdojnë të sillen të lirë numër i madh i oficerëve ushtarakë e policorë, përgjegjës për...
Read more

Kandiq: Çështja e të zhdukurve nuk duhet t’u lihet qeverive të tanishme

Fitim Gashi Prishtinë, shkurt - Themelimi i Komisionit për të Vërtetën dhe Pajtim “nga...Lexo më shumë

Maqedonia Refuzon të Përballet me të Shkuarën e Trazuar

Maqedonia ende duhet të përballet me ato që kanë ndodhur në konfliktin e vitit 2001 me...Lexo më shumë

Kandiq: KOMRA është aty, në majë të gishtave

BEOGRAD, 31 mars (Tanjug) – Koordinatorja rajonale e procesit KOMRA, Natasha Kandiqi, si...Lexo më shumë