16.06.2017.

PE nxit qeverinë e Serbisë që ta merr iniciativën për themelimin e KOMRA-s

Raporti mbi Serbinë për vitin 2016. Rezoluta e Parlamentit Evropian  e datës 14 qershor 2017 mbi raportin e këtij  Komisioni për Serbinë për vitin 2016 (2016/2311 (INI)) Në pjesën "Bashkëpunimi rajonal dhe marrëdhëniet të mira fqinjësore," PE: "Përshëndet miratimin e një...
Read more

12.06.2017.

Fushata për themelimin e KOMRA-s nën përkujdesjen e procesit të Berlinit

Memo Vetëm brenda disa ditëve, në muajin maj të vitit 2017, 50.000 qytetarë të Sarajevës, Banja Llukës, Prishtinës, Zagrebit, Beogradit, Nishit, Preshevës, Novi Sadit, Zrenjaninit, Suboticës dhe Novi Pazarit, e kanë nënshkruar peticionin për marrëveshje të liderëve të vendeve...
Read more

21.11.2014.

Debati mbi ballafaqimin me të kaluarën në Teatrin Kombëtar kroat në

Teatri Kombëtar kroat Ivan pl. Zajc (TKK Ivan pl. Zajc) dhe Koalicioni për KOMRA më 19 nëntor 2014 organizuan diskutimin publik me titull "Përdorimi i fakteve në portretizimin teatral të realitetit të viteve 1990" si një hyrje në shfaqjen "Teatri Kroat" , pjesa e fundit e "Trilogjisë...
Read more

06.11.2014.

Billbordët e KOMRA-së në Shkup, Prishtinë, Banja Luka, Sarajevë, Beograd, Podgoricë dhe Zagreb

Me rastin e Forumit X Ndërkombëtar të Drejtësisë Tranzicionale në vendet e ish Jugosllavisë, u vendosën billbordë të KOMRA-së në Shkup, Prishtinë, Banja Luka, Sarajevë, Beograd, Podgoricë dhe Zagreb, në shenjë mbështetjeje për themelimin e Komisionit regjional për vërtetimin e...
Read more

The European Parliament calls for establishing of RECOM

On February 4, 2016, the European Parliament adopted its annual resolution on Serbia's EU...Lexo më shumë

Portali i ri: RECOM.link

Portali i ri: RECOM.link       Iu prezantojmë portalin e ri të...Lexo më shumë

In Memoriam – Mirko Kovačić (1930 – 2014)

    Dëshmia e Mirko Kovačić-it në Forumin III Rajonal për Drejtësinë...Lexo më shumë

Initiative RECOM at Singidunum University

Maja Micic delivers a lecture for 20 students from the region and other parts of the...Lexo më shumë

Aksionin “Vrapoj për KOMRA-” e së Prishtinë

FDH Kosovë dhe Instituti për Qëndrueshmëri dhe Zhvillim të Rinisë (ISDY), sot (29.04.2014)...Lexo më shumë