26.09.2013.

KTV Emisioni Rubikon – Ballafaqimi me të kaluarën-26.09.2013.

Emisioni i popullarizuar në KTV të cilin e udhëheq dhe e përgatit Adriatik Kelmendi, redaktor përgjegjës i kërij televizioni dhe avokues publik për KOMRA-në në Kosovë. Emisioni iu kushtua temës “Ballafaqimi me të kaluarën”, ndërsa mysafirët në studio ishin: Veton Surroi, Žarko...
Read more

KTV-Rubikon, Natasha Kandiq-04.02.2015.

"Procesi i REKOM-it është një proces i komplikuar, por asnjëherë më parë nuk kishte ndonjë...Lexo më shumë

TV SLO-emisionin Studio City-14.02.2011.

Emisionin Studio City u emitua mbrëmë në programin e parë TV SLO. Bisedën në lidhje me...Lexo më shumë

RTS – emisioni Raspakivanje, portreti i Nataša Kandić-it – 24.02.2011

Emisioni Raspakivanje i autores Antonela Riha, i quajtur Krimi dhe dokumenti, iu kushtua Nataša...Lexo më shumë